Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen då vi startade redan 1993. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 15.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.
Vi har något för alla företag och alla tillfällen!
Vi har satsat på egen tillverkning av ett flertal produkter för att kunna hålla rätt pris och hög servicenivå.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Dessutom har vi satsat på egen tillverkning av många produkter. Allt för att kunna hålla rätt prisnivå samt förbättra servicen.

Service

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Vi på Profilhuset har därför valt att prioritera just personlig service.
Många av produkterna kan kräva en del originalhantering. All originaltid under 10 minuter är Gratis! Varför just 10 minuter? Jo, vi har märkt att det är ofta vi hinner göra enklare förändringar på denna tid och det ingår alltid i våra priser. Alla original kontrolleras av oss innan det går i tryck. Upptäcker vi något som är fel, åtgärdar vi det enligt ovan.

Din profil

Vi har något för alla företag och alla tillfällen! I den allt mer hårdnande konkurrensen är det viktigt att sticka ut. Vi hjälper er att hitta rätt produkt som passar just ert företag.

Kort fakta

Bolagsnamn
Profil & Yrkeshuset AB
Org.nummer
5568184070
Telefonnummer
08-54087722
E-postadress
info@profilhuset.se